Produse

  • Servicii
  • Servicii
  • Servicii
  • Servicii

Cartofi pentru industrializare

  • Opal

    cartof alb • semitimpuriu

    Rezisteță la nematozi: RO1+RO4

    Rezistență la râia neagră: rezistent la pato-tipul 1

    Forma tuberculului: rotund oval

    Adâncimea ochilor: mediu la adânci

    Coaja: galben

    Culoarea miezului: galben deschis

    Productivitate la hectar: medie-mare

    Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii

    Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie (23,3%), Recomandat pentru CHIPS.

    Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă

    Rezistențe la virusi si boli:

    Virusul Y: (PVY) – medie-mare

    Râia comună: medie-mare

    Mana cartofului: medie-mare

    Repaus germinativ: foarte lung

    Calitate CHIPS

    După recoltare: foarte bună

    După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună

    După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună

  • Arsenal

    cartof alb • semitimpuriu

    Rezisteță la nematozi: RO1+RO4

    Forma tuberculului: rotund oval

    Adâncimea ochilor: mediu la adânci

    Coaja: galben

    Culoarea miezului: galben deschis

    Productivitate la hectar: medie-mare

    Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii

    Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie (23,3%), Recomandat pentru CHIPS.

    Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă

    Rezistențe la virusi si boli:

    Virusul Y: (PVY) – medie-mare

    Râia comună: medie-mare

    Mana cartofului: medie-mare

    Repaus germinativ: foarte lung

    Calitate CHIPS

    După recoltare: foarte bună

    După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună

    După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună

  • Hermes

    cartof alb • semitardiv

    Rezisteță la nematozi: RO1+RO4

    Forma tuberculului: rotund oval

    Adâncimea ochilor: mediu la adânci

    Coaja: galben inchis

    Culoarea miezului: galben

    Productivitate la hectar: medie-mare

    Dimensiunea tuberculului: tuberculi medii

    Calități de consum: textură fermă, substanta uscata medie,Recomandat pentru CHIPS.

    Decolorare pulpă fiartă: foarte slabă

    Rezistențe la virusi si boli:

    Virusul Y: (PVY) – medie-mare

    Râia comună: medie-mare

    Mana cartofului: medie-mare

    Repaus germinativ: foarte lung

    Calitate CHIPS

    După recoltare: foarte bună

    După păstrare indelungată la 8°C: foarte bună

    După păstrare îndelungată la 4°C: bună-foarte bună